Pro Fiber RECREATE maska za obnovu oštećene tanke kose

174.00 kn uključuje PDV

Njegujte oštećenu kosu s L’Oréal Professionnel Pro Fiber Re-Create maskom za intenzivan, njegujući tretman. Maska obnavlja kosu i čini je glatkom i hidratiziranom od korijena do vrhova. Profesionalna formula maske, koja sadrži njegujuću APTYL 100 molekulu, čini kosu jačom, za dugotrajnu njegu. Namijenjeno za kosu koja je lagano oštećena. Rezultat: kosa postaje jača, nježnija i sjajnija.
Maska je namijenjena za tanku kosu.

 

Dostupno uz narudžbu

Kategorija: Oznaka:

Opis

Njega za dugotrajnu* obnovu kose – osjetljive kutikule i korteks. Primjereno za tanku oštećenu kosu. PROFESIONALNA DUGOTRAJNA* L’ORÉAL TEHNOLOGIJA. Proširite i nadopunite Pro Fiber tretman iz salona s APTYL 100 koristeći kod kuće Pro Fiber Re-Create šampon i Re-Create tretman njege. Rezultati: Dugotrajno obnavljanje* od korijena do vrhova. Upotreba: Nanesite na oštećena područja oprane kose kao što je traženo. Ostavite 5 minuta. Isperite. U slučaju kontakta s očima, odmah ih isperite. *Instrumentalni test uz Re-Create šampon + tehnički tretman njege nakon 4 šamponiranja + maloprodajni tretman njege. Površinska oštećenja.

Način upotrebe:

Nakon šamponiranja s Recreate šamponom, nanijeti na kosu koja je prosušena ručnikom. Ostaviti da stoji do 5 minuta. Temeljito isprati.
U slučaju kontakta s očima, odmah ih temeljito isprati.