-14% Novo Hot
Kerastase Chronologiste serum za kosu
Kerastase CHRONOLOGISTE univerzalni serumza potpunu obnovu kose
Kerastase Chronologiste serum za kosu
Kerastase CHRONOLOGISTE univerzalni serumza potpunu obnovu kose

CHRONOLOGISTE univerzalni serum

950.00 kn1,100.00 kn uključuje PDV

Moćna revitalizirajuća njega bez ispiranja za intenzivnu hidrataciju i popunjenije vlakno.

Revitalizirajući esencijalni serum kavijara za sve tipove kose. Serum protiv starenja kose, za pomlađivanje vlasišta i kose!

Revitalizirajući serum u perlicama obogaćen hijaluronskom kiselinom, abyssine-om i viaminom E, inkapsuliranim u biomimetičkoj membrani. Moćni serum za njegu i hidrataciju vlasišta, dodaje sjaj kosi i efekt dodatne punoće kose.

Obnavljajuća i zaglađujuća njega bez ispiranja za lijepu teksturu kose i zaštitu. Bez ispiranja. Kosa se transformira zahvaljujući intenzivnoj prehrani. Kosa je uljepšana, otporna i meka. Aktivira i stimulira vlasište te pomaže u jačanju kose.

Revitalizirajući serum za intenzivnu hidrataciju vlasišta i kose.

Revitaliziran i ugodan sjećaj na vlasištu. Kosa ima 81% više hidratacije*, više sjaja i dugotrajnu kontrolu frizz efekta. Svaka vlas je popunjenija za deblji prečnik vlakna** , koji pruža osjećaj punoće kose.

Ovaj moćni serum također spriječava nakupljanje čestica onečišćenja u kosi, kako bi se zaštitilo vlasište i vlakno.

Koristeći biomimetičku vojnicu nalik kavijaru, Serum universel zadržava snagu hijaluronske kiseline, abyssine-a i vitamina E na njihovoj navećoj potenciji.

Obogaćen prepoznatljivim Chronologiste mirisom, uključujući cvijet ruže, svijetlog drveća i mošusa. Revitalizirajući serum Universel je luksuzno senzorijalno iskustvo.

*Potrošački test **Instrumentalni test nakon 24h.