0
0.00  (0.00 kn)
Mini Cart
  • Prazna košarica

    Nema proizvoda u košarici.

GREAT LENGTHS EKSTENZIJE

GREAT LENGTHS EKSTENZIJE su vodeće svjetske premium ekstenzije s vrhunskom kvalitetom kose.
Ekstenzije prate prirodni smjer rasta kose i iste je duljine od korijena do vrha tako da konačni snop ima jednak volumen i duljinu.
Kutikule su u svakom komadu kose poredane zajedno i u istom smjeru od korijena do vrhova, kao što bi prirodno rasle iz vlasišta.
Great Lengths ističe se zahvaljujući umijeću izrade, proizvodnom procesu i majstorima koji svaki pramen obrađuju ručno.
Great Lengths proizvodi su iznimne kvalitete koji će uvijek nadmašiti očekivanja klijenata.
Ekstenzije za kosu ne oštećuju prirodnu kosu klijentice, nego nepravilno stavljanje i skidanje zato je bitno da se obratite nama kao stručnjacima u pružanju usluga nadogradnje kose.
Great Lengths elstenzije su jedine certificirane ekstenzije prema standardu upravljanja kvalitetom UNI EN ISO 9001:2015.

Najpopularnija od naših aplikacija, savršena za dodavanje duljine, volumena ili efekata boje. Idealno rješenje za žene koje traže vrhunske ekstenzije za kosu s nevidljivim i besprijekornim nanošenjem, trajanjem od 4 do 6 mjeseci uz odgovarajuću njegu i održavanje.

Uz GL Pre-Bonded, frizer može postići bilo koji rezultat: produljenje, podebljanje, nanošenje sa strane, pramenove, nisko svijetlo i također podignute kose.

Kosa se drži na okupu pomoću vrlo inovativne metode koju je stvorio i oplemenio Great Lengths. Ovaj postupak temelji se na korištenju keratina Great Lengths; kopolimerni spoj čija je molekularna struktura vrlo slična strukturi i ponašanju ljudske kose: širi se kada je izložena vodi, a skuplja se nakon sušenja.

GL trake izrađene su od autentične vrhunske kose.
Trake su pričvršćene na iznimno tanku ljepljivu traku, dizajnirana je da ne uzrokuje napetost i osjeća se potpuno ravno na glavi što jamči potpunu udobnost, visoku učinkovitost i brzu primjenu.
Rezultat je novi koncept frizure za stvaranje punijeg efekta i duge raskošne kose.

Osmišljeni su za stvaranje punijeg efekta i duge raskošne kose zahvaljujući brzom nanošenju. Prikladne za dodavanje volumena, duljine i efekata boje, lako se mogu koristiti i za mijenjanje frizura te su pouzdana osnova za podignute frizure. Ljepljiva traka medicinske kvalitete dizajnirana je tako da ne uzrokuje napetost i osjeća se potpuno ravno na glavi.
Gornja strana trake je zapečaćena kako bi se spriječilo da proizvodi za njegu kose i voda na bilo koji način utječu na unutarnju strukturu trake. Također smanjuje klizanje ekstenzija kose sa same trake.
GL trake su vrlo fleksibilne i mogu se koristiti kao dvostruke ili pojedinačne trake. Pružaju neviđenu izdržljivost i mogu se ponovno koristiti do 3 puta. Preporuča se ponovno nanošenje GL traka nakon otprilike 6-8 tjedana kako bi se osiguralo da ostanu nevidljive.