0
0.00 
Mini Cart
  • Prazna košarica

    Nema proizvoda u košarici.

GREAT LENGTHS TAPE IN EKSTENZIJE

GL trake izrađene su od autentične vrhunske kose.
Trake su pričvršćene na iznimno tanku ljepljivu traku, dizajnirana je da ne uzrokuje napetost i osjeća se potpuno ravno na glavi što jamči potpunu udobnost, visoku učinkovitost i brzu primjenu.
Rezultat je novi koncept frizure za stvaranje punijeg efekta i duge raskošne kose.

Osmišljeni su za stvaranje punijeg efekta i duge raskošne kose zahvaljujući brzom nanošenju. Prikladne za dodavanje volumena, duljine i efekata boje, lako se mogu koristiti i za mijenjanje frizura te su pouzdana osnova za podignute frizure. Ljepljiva traka medicinske kvalitete dizajnirana je tako da ne uzrokuje napetost i osjeća se potpuno ravno na glavi.
Gornja strana trake je zapečaćena kako bi se spriječilo da proizvodi za njegu kose i voda na bilo koji način utječu na unutarnju strukturu trake. Također smanjuje klizanje ekstenzija kose sa same trake.
GL trake su vrlo fleksibilne i mogu se koristiti kao dvostruke ili pojedinačne trake. Pružaju neviđenu izdržljivost i mogu se ponovno koristiti do 3 puta. Preporuča se ponovno nanošenje GL traka nakon otprilike 6-8 tjedana kako bi se osiguralo da ostanu nevidljive.

ŠTO ČINI GL TAPES EKSTENZIJE JEDINSTVENIM

Bolja udobnost kod nošenja jer nema napetosti

Duža trajnost i bez klizanja zahvaljujući super pričvršćivanju

Više fleksibilnosti zahvaljujući tanjoj traci

Brža i lakša ugradnja

Bez ostataka ljepila i stoga još čišće pri ponovnoj uporabi

Nova traka je ultratanka i fleksibilna: debljina je upola manja nego prije.

Tehnologija je također poboljšana: gornja strana trake sada je zapečaćena kako bi se spriječilo da proizvodi za njegu kose i voda na bilo koji način utječu na unutarnju strukturu trake. Također smanjuje klizanje ekstenzija kose sa same trake.