0
0.00 
Mini Cart
  • Prazna košarica

    Nema proizvoda u košarici.

DOSTAVA I TROŠKOVI DOSTAVE

Naručene artikle šaljemo dostavnom službom (GLS i DPD) kao paket u roku od 3 radna dana na teritoriju RH, a u inozemstvu  je moguće i više od 3 dana (max 7 dana) od dana primitka narudžbe odnosno uplate.
Iznimno, uslijed rasprodanosti pojedinog artikla, nepredviđenih okolnosti, moguće je da isporuka traje nešto dulje od navedenog roka, o čemu ćete biti obaviješteni putem e-maila.
Dostava se obračunava prema cjeniku ugovorenim sa kurirskom službom:
Za sva mjesta na teritoriju RH: 3,00 € 

Za narudžbe ukupnog iznosa većeg od 30,00 €  DOSTAVA JE BESPLATNA, ali samo vrijedi na teritoriju RH.

Dostava u inozemstvo
Cijena dostave u Sloveniju iznosi 7,00€  (standardni paketi težine do 5kg).
Cijena dostave za ostale zemlje varira i može se dobiti na upit salonanimi@gmail.com

Ukoliko kurirska služba izmijeni cijenu dostave, prodavatelj će novu cijenu jasno iskazati u web stranici.
Cijene dostave su iskazane s uključenim PDV-om. Kupac može naručene proizvode i osobno preuzeti u salonu Animi na adresi Poljička cesta 26 b, Split. Ukoliko kupac nije na adresi dostave prilikom pokušaja dostave, dostavna služba će ostaviti obavijest s brojem pošiljke i uputama za daljnje korake.
U slučaju da kupac naruči robu i odbije ju primiti, Animi, obrt za usluge i trgovinu, ima pravo uskratiti kupcu uplaćeni iznos kupoprodajne cijene.
Ukoliko Kupac koji nije zaprimio robu, ponovno naruči robu putem www.frizerski-salon-animi.hr ,  web stranice prodavatelj zadržava pravo odbijanja daljnjeg procesuiranja narudžbe kao i pravo naplate.
Animi, obrt za usluge i trgovinu, zadržava pravo da ne pošalje narudžbe s neispravnim/nepotpunim kontakt-podacima, kao i narudžbe s e-mailom/telefonom na koji nitko ne odgovara.

Ukoliko kupac želi vratiti naručenu robu, dužan je vratiti o vlastitom trošku dostave osim u slučajevima kad roba ima materijalne nedostatke.

NAČIN PLAĆANJA

Naručene proizvode i usluge kupac može platiti na jedan od sljedećih načina:

1) Plaćanja pouzećem (GOTOVINOM): dostavljač će na vašu adresu doći s pošiljkom i prilikom isporuke zatražiti da mu predate iznos za kojeg je Pošiljatelj tražio da se naplati pouzećem. Plaćanje je moguće isključivo gotovinom.

2)Plaćanje kreditnim karticama (Jednokratno: MasterCard® i Maestro®, Visa, Discover i Diners) – plaćanje izravno putem interneta, korištenjem servisa za plaćanje karticama CORVUSPAY  – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta

Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.CorvusPay osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih podataka već od trenutka kada ih upišete u CorvusPay platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici. Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima CorvusPay sustava. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih pri tom potpuno sigurnima.
Formular za upis platnih podataka osiguran je SSL transportnom šifrom najveće pouzdanosti. Svi skladišteni podaci dodatno su zaštićeni šifriranjem, korištenjem kriptografskog uređaja certificiranog prema FIPS 140-2 Level 3 standardu. CorvusPay zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost on-line plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brandova, odnosno posluje sukladno normi – PCI DSS Level 1 – najviši sigurnosni standard industrije platnih kartica. Pri plaćanju karticama uvrštenim u 3-D Secure program Vaša banka uz valjanost same kartice dodatno potvrđuje i Vaš identitet pomoću tokena ili lozinke.
Corvus Info sve prikupljene informacije smatra bankovnom tajnom i tretira ih u skladu s tim. Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmima. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za on-line plaćanje.
Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost CorvusPay sustava. Uz to održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti trajno održavaju i unaprjeđuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom Vaših kartičnih podataka.
Kupac plaća svoju narudžbu klikom na “NARUČITE”. Kupac tada u svojoj košarici vidi ukupan iznos kupovine (s uračunatim troškovima dostave  proizvoda ukoliko je odabrao navedene usluge te uključenim PDV-om). Kupac također može proizvod osobnim preuzimanjem.

Plaćanje iz inozemstva nije moguće pouzećem.

 

IZJAVA O KONVERZIJI

All payments will be effected in Croatian currency. The charged amount on your credit card account is converted into your local currency according to the exchange rate of credit card associations.

Za Korisnike (kupce) koji imaju prebivalište ili boravište, odnosno sjedište izvan Republike Hrvatske i plaćaju u valuti koja nije euro (€), sva plaćanja biti će izvršena u euro (€), a iznos za koji će biti terećena kreditna kartica
Prilikom naplate kreditnom karticom Korisnika isti se iznos pretvara u lokalnu valutu Korisnika prema važećoj tečajnoj listi udruženja kartičara. Kao rezultat pretvaranja cijene, postoji mogućnost male razlike iznosa u odnosu na originalnu cijenu istaknutu na našoj Internetskoj stranici.
Narudžba se smatra zaprimljenom:
U slučaju plaćanja kreditnom karticom  i pouzećem – u trenutku kada Animi, obrt za usluge i trgovinu elektroničkim putem zaprimi narudžbu i kada je narudžba zaprimljena, prodavatelj će elektronskim putem u obliku e-mail-a obavijestiti kupca o tome da je narudžba zaprimljena odnosno da je proizvod naručen.
U slučaju plaćanja kreditnom karticom, ugovor se smatra sklopljenim u trenutku kada Animi, obrt za usluge, zaprimi potvrdu da je iznos narudžbe uplaćen.
Ukoliko je proizvod naručen, a kao način plaćanja je odabran plaćanja kreditnom karticom, Animi, obrt za usluge i trgovinu, se obvezuje rezervirati proizvod na skladištu u trajanju od 3 radna dana, ne uključujući subotu i nedjelju. Nakon isteka 3 radna dana od primitka narudžbe, Animi, obrt za usluge i trgovinu ne jamči za raspoloživost proizvoda.
Ukoliko naručeni proizvod nije raspoloživ na skladištu, prodavatelj će obavijestiti kupca da proizvod trenutno nije raspoloživ te o roku u kojem je proizvod dobavljiv.
Naručeni proizvod, ovisno o tome da li je dostupan na skladištu, prodavatelj isporučuje u najkraćem mogućem roku.

 

NARUDŽBA I TRENUTAK SKLAPANJA UGOVORA

Proizvodi se naručuju elektronskim putem, a proizvod može naručiti registrirani korisnik i neregistrirani korisnik – gost. Registracija se vrši kreiranjem korisničkog računa. Registracija je besplatna. Prilikom registracije Korisnik kreira korisničko ime i lozinke. Korisnik je odgovoran za sve radnje i narudžbe izvršene pod njegovim korisničkim imenom.

U slučaju da ste zaboravili lozinku, na istoj stranici trebate kliknuti na “Zaboravljena lozinka?”. Dolazite do stranice na kojoj možete ostaviti svoju e-mail adresu s kojom ste se registrirali na web shopu, a na koju vam onda sustav automatski pošalje link pomoću kojeg ćete resetirati lozinku i dobiti novu. Nju možete kasnije sami promijeniti u postavkama računa budući da automatski kreirane lozinke nisu lako ‘pamtljive’ (ili samo kliknite na DA kada vas preglednik pita da upamti unešenu lozinku da je ne morate svaki puta unositi kod prijave).

Ukratko, nakon kreiranja računa, za svaku daljnju kupnju potrebna je samo prijava s korisničkim imenom i lozinkom.

Registrirani korisnik/kupac snosi odgovornost za točnost i potpunost unesenih podataka prilikom registracije i kupovine. Neregistrirani korisnik također može naručivati proizvode na način da ispuni tražene podatke i izvrši narudžbu.
Proizvodi se naručuju odabirom, korištenjem menija i popunjavanjem elektronskog formulara. Proizvod se smatra naručenim kada kupac prođe cijeli postupak narudžbe odnosno plati naručeni proizvod.

 

IZJAVA O SIGURNOSTI ONLINE PLAĆANJA

Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.

CorvusPay sustav osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih i osobnih podataka već od trenutka kada ih upišete u CorvusPay platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici. Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima CorvusPay sustava. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih pri tom potpuno sigurnima.

Formular za upis platnih podataka osiguran je SSL transportnom šifrom najveće pouzdanosti. Svi skladišteni podaci dodatno su zaštićeni šifriranjem, korištenjem kriptografskog uređaja certificiranog prema FIPS 140-2 Level 3 standardu. CorvusPay zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost on-line plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brandova, odnosno posluje sukladno normi – PCI DSS Level 1 – najviši sigurnosni standard industrije platnih kartica. Pri plaćanju karticama uvrštenim u 3-D Secure program Vaša banka uz valjanost same kartice dodatno potvrđuje i Vaš identitet pomoću tokena ili lozinke.

Corvus Pay sve prikupljene informacije smatra tajnom i tretira ih u skladu s tim. Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmima. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za on-line plaćanje.

Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost CorvusPay sustava. Uz to održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti trajno održavaju i unaprjeđuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom Vaših kartičnih podataka.