Prikazuje se svih 4 rezultata

 • Kérastase Laque Couture sprej

  190.00 kn uključuje PDV

  Fiksirajući Styling sprej za kosu sa srednjim stupnjem učvršćivanja, za sve tipove kose. U kombinaciji s polimerima za fiksaciju, ovaj styling proizvod učvršćuje kosu, a ne čini je krutom, za dugotrajno učvršćivanje. S 24-satnim anti-frizz djelovanjem, kosa zadržava efekt mekoće i živahnosti za blistav završetak.

  KAKO KORITITI:

  Na suhu, stiliziranu kosu posprejajte 10-15 cm od kose kao završni dodir.

   

 • Kérastase Laque Noir lak za kosu

  190.00 kn uključuje PDV

  Styling sprej za kosu za sve tipove kose kojima je potrebno snažno i dugotrajno držanje. U kombinaciji s polimerima za fiksaciju, ovaj proizvod za stiliziranje omogućava dugotrajno učvršćivanje. Štiti kosu od vlage, daje joj konzistenciju, sjaj, bez ljepljivosti i ostataka proizvoda u kosi.

  KAKO KORISTITI:

  Posprejajte na suhu, stiliziranu kosu na odstojanju od 10-15 cm kao završni korak.

 • Kérastase Mousse Bouffante pjena

  190.00 kn uključuje PDV

  Luksuzna Styling  pjena za volumen s jakom razinom učvršćivanja. Njegova formula kombinira Xyloses i vitamine za ojačavanje tanke kose, a istovremeno omogućava kosi da se slobodno kreće. Podiže kosu od korijena i pruža volumen do vrhova. Volumen se kontrolira korištenom količinom, za fleksibilan učinak.

  Luksuzna pjena koja čini da kosa naraste u guste lokne, bez ljepljivosti i vlažnog efekta. Vaša kosa izgleda sjajno i puna je volumena. Pjena za kosu, za efekt volumena.

  KAKO KORISTITI:

  Obilato nanijeti na korijen, dužine i vrhove ručnikom posušene kose.
  Nastaviti sušenjem kose sušilom.

 • Aura Botanica mlijeko za kosu

  280.00 kn uključuje PDV

  Aura Botanica mlijeko za zagladđivanje  kose. Formula s prirodnim sastojcima. 97% sadržaja prirodnog porijekla. Bez silikona.