Prikazuje se svih 8 rezultata

 • Y.S. PARK 60G1 četka za kosu

  520.00 kn (69.02 €) uključuje PDV

  Y.S PARK .Curl Shine Super YS-60G1 četka za kosu proizvedena je od prirodne tikovine. Ova četka je idealna  za zaglađivanje kovrčave kose. Četka od veprove dlake zaglađuje kutikulu kose, dok zupci od poliamida omogućuju zahvaćanje i razdjeljivanje kose s lakoćom.

 • Y.S. PARK 55G2 četka za kosu

  455.00 kn (60.39 €) uključuje PDV

  Y.S PARK .Curl Shine Super YS-55G2 četka za kosu proizvedena je od prirodne tikovine. Ova četka je idealna  za zaglađivanje kovrčave kose. Četka od veprove dlake zaglađuje kutikulu kose, dok zupci od poliamida omogućuju zahvaćanje i razdjeljivanje kose s lakoćom.

 • Y.S. PARK 50G3 četka za kosu

  410.00 kn (54.42 €) uključuje PDV

  Y.S PARK .Curl Shine Super YS-50G3 četka za kosu proizvedena je od prirodne tikovine. Ova četka je idealna  za zaglađivanje kovrčave kose. Četka od veprove dlake zaglađuje kutikulu kose, dok zupci od poliamida omogućuju zahvaćanje i razdjeljivanje kose s lakoćom.

 • Y.S. PARK 451 drvena polučetka za feniranje

  420.00 kn (55.74 €) uključuje PDV

  YS PRO WOOD STYLER 451 polučetka zahvaljujući  ergonomskom tijelu izrađenom od tikovine i ventilacijskim otvorima na ručki iznimno je lagana i odlično sjeda u ruci te garantira suhoću ruku tijekom cijelog procesa feniranja.

  Zupci su razmješteni u 7 redova, od kojih svaki red ima svoju ulogu pri sušenju i stiliziranju kose.Poliamdni zupci u svakom redu šesterokutnog su oblika što omogućuje brže sušenje kose, postizanje volumena i kozistentni pritisak dok su istovremeno nježni spram vlasišta.

  Gumena baza zubaca izrađena je od posebne vrste  gume, visoke kvalitete i izdržljivosti koja četki daje fleksibilnost i mekoću prilikom korištenja ali i čini čišćenje i steriliziranje jednostavnijim.

 • Y.S. PARK 66GW0 četka za kosu

  540.00 kn (71.67 €) uključuje PDV

  Y.S PARK .Curl Shine Super YS-66GW0 četka za kosu proizvedena je od prirodne tikovine. Ova četka je idealna  za zaglađivanje kovrčave kose. Četka od veprove dlake zaglađuje kutikulu kose, dok zupci od poliamida omogućuju zahvaćanje i razdjeljivanje kose s lakoćom.

 • Y.S. PARK 65G0 četka za kosu

  530.00 kn (70.34 €) uključuje PDV

  Y.S PARK .Curl Shine Super YS-65G0 četka za kosu proizvedena je od prirodne tikovine. Ova četka je idealna  za zaglađivanje kovrčave kose. Četka od veprove dlake zaglađuje kutikulu kose, dok zupci od poliamida omogućuju zahvaćanje i razdjeljivanje kose s lakoćom.

 • Y.S. PARK 40G4 četka za kosu

  340.00 kn (45.13 €) uključuje PDV

  Y.S PARK .Curl Shine Super YS-40G4 četka za kosu proizvedena je od prirodne tikovine. Ova četka je idealna  za zaglađivanje kovrčave kose. Četka od veprove dlake zaglađuje kutikulu kose, dok zupci od poliamida omogućuju zahvaćanje i razdjeljivanje kose s lakoćom.

 • Y.S. PARK 35G5 četka za kosu

  350.00 kn (46.45 €) uključuje PDV

  Y.S PARK .Curl Shine Super YS-35G5 četka za kosu proizvedena je od prirodne tikovine. Ova četka je idealna  za zaglađivanje kovrčave kose. Četka od veprove dlake zaglađuje kutikulu kose, dok zupci od poliamida omogućuju zahvaćanje i razdjeljivanje kose s lakoćom.