Authentic Beauty Concept Glow paket

440.00 kn uključuje PDV

Luksus veganskih proizvoda za njegu kose Authentic Beauty Concept, bazirana na prirodnim sastojcima.

Ovaj poklon set iz održivog izvora dolazi u lijepoj visokokvalitetnoj torbi od recikliranog pamuka. Sastojci proteina soje, ekstrakta riže, šećernog javora i oraha pecan su bitni elementi koji čine ovaj luksuzni set.

Kao i svi proizvodi Authentic Beauty Concepta, oni su sigurni u boji, odobreni od strane PETA-e, bez okrutnosti i veganski. Ovi proizvodi također ne sadrže sulfate, parabene i silikone i izrađeni su korištenjem etičkih i održivih procesa.

Tipovi kose: Idealno za oštećenu ili lomljivu kosu.

Sadržaj paketa:
Authentic Beauty Concept GLOW šampon 300 ml
Authentic Beauty Concept GLOW maska 200 ml
U paketu na poklon dobivate laganu krema za ruke i kosu 75 ml brzo upijajuća superlagana krema s ‘jedva tamo’ teksturom koja se može koristiti za zaštitu vaše kose i kože.

Glow šampon čisti kosu,štiti pigmente boje, hidratizira i zatvara kutikulu. Učinkovitost katonskog guara olakšava raščešljavanje i ostavlja kosu mekom i sjajnom.
Glow maska je intenzivna maska koja štiti pigmente boje, hidratizira i njeguje od korijena do vrhova te zaglađuje površinu kose.

Prirodni sastojci ove linije proizvoda datulja i cimet su  idealni ekstrakti za našu formulu, koji savršeno naglašavaju obojenu kosu, čineći je sjajnom na neodoljivo prirodan način. Datulja i cimet su poznati po toniranju, vraćanju energiju, učvršćivanju i hidrataciji i njezi.

SKU: 4504 Kategorije: ,