Balmain Ash Toner

31.00  (233.57 kn) uključuje PDV

Posvjetljivač za kosu obogaćen ljubičastim nijansama za stvaranje trajnih pepeljasto plavih nijansi na naglašenoj, plavoj ili farbanoj kosi. Formula koja se ne ispušta s duboko ljubičastim tonom, poboljšava jasnoću i ton te smanjuje neželjene mjedene tonove.

  •  Neutralizira žute i tople tonove u kosi
  •  Trajni učinak
  •  Formula koja nije otežavajuće, bez izostavljanja
Kategorije: ,

Dodatne informacije

SASTOJCI

Aqua, alkohol denat., peg-7 gliceril kokoat, glicerin, ekstrakt jezgre arganije spinosa, aminokiseline svile, pantenol, stearamidopropil dimetilamin, cetrimonijev klorid, etilheksil metoksicinamat, benzofenon-4, butilcoksi lacetanol, butilceksil lafetanol, Osnovna plava 99, osnovna crvena 51, benzojeva kiselina.

KAKO KORISTITI

Ash Toner može se koristiti za neutralizaciju žutih i toplih tonova, ali najbolje djeluje kada se koristi kao preventivna mjera za održavanje točne plave boje između dvije boje. Poprskajte Ash Toner od 20 centimetara na ručnikom osušenu ili suhu kosu. Kada se srebrni sprej nanese na kosu osušenu ručnikom, pospješuje se širenje proizvoda i smanjuje se mogućnost zaprljanog krajnjeg rezultata. Nemojte ispirati srebrni sprej. Ponavljajte tretman dok se ne postigne željeni rezultat. Prekomjerna uporaba se ne preporučuje zbog trajnog učinka spreja koji se ne može prati. Nemojte prskati sprej za posvjetljivanje kose na odjeću ili kožu.