0
0.00 
Mini Cart
  • Prazna košarica

    Nema proizvoda u košarici.

Balmain Barrette pour Cheveux Large Tortoise

60.00  uključuje PDV

Velika ukosnica za kosu izrađena od izdržljivog acetata celuloze dizajnirana s Balmainovim potpisom 14K pozlaćenim “B” logotipom. Iznimno čvrst, ali fleksibilan materijal je hipoalergen i nježan za kosu i vlasište. Dodatak za kosu ima visokokvalitetnu originalnu francusku kopču ispod ukosnice koja osigurava savršeno prianjanje na kosu. Špilja za kosu posebno je dizajnirana za normalnu do gustu kosu i može se nositi kao prava frizura za kosu koja će zadržati kosu od lica, ukrasiti konjski rep ili poboljšati podignutu kosu.

  •  Ručno rađen dodatak za kosu
  •  Dizajniran s 18K pozlaćenim logotipom
  •  Savršeno za normalnu do gustu kosu
Kategorije: ,

Dodatne informacije

OPIS

Inspiriran Balmainovim bogatim couture nasljeđem i oslanjajući se samo na najfinije materijale, majstore i dizajn, Balmain Paris Hair Couture kreirao je “Les Accessoires”, luksuznu liniju dodataka za kosu. Frizure iz kolekcije "Les Accessoires" u potpunosti su ručno izrađene tradicionalnim tehnikama. Svaki pojedinačni predmet u ovoj kolekciji ima prepoznatljive zlatne detalje. Ovaj povratni element dizajna može se pronaći u svim kolekcijama Balmain Paris.

Velika ukosnica za kosu Balmain Paris Hair Couture posebno je dizajnirana da drži veliku količinu kose i nadopunjuje širok raspon stilova. S njim napravite polupodignut ili nizak rep ili ga jednostavno koristite kao ukras.

KAKO KORISTITI

Napravite niski rep i kopčom učvrstite rep.