0
0.00 
Mini Cart
  • Prazna košarica

    Nema proizvoda u košarici.

Balmain Barrette pour Cheveux Medium White

45.00  uključuje PDV

Ukosnica za kosu srednje veličine izrađena od izdržljivog acetata celuloze dizajnirana s Balmainovim potpisom 14K pozlaćenim “B” logotipom. Iznimno čvrst, ali fleksibilan materijal je hipoalergen i nježan za kosu i vlasište. Dodatak za kosu ima visokokvalitetnu originalnu francusku kopču ispod ukosnice kako bi se osiguralo savršeno prianjanje na kosu i može se nositi kako bi kosu odmaknula od lica, ukrasio rep ili poboljšao podignutu kosu.

  •  Ručno rađen dodatak za kosu
  •  Dizajniran s 18K pozlaćenim logotipom
  •  Savršeno za finu i normalnu kosu

1 na zalihi

Kategorije: ,

Dodatne informacije

OPIS

Inspiriran Balmainovim bogatim couture nasljeđem i oslanjajući se samo na najfinije materijale, majstore i dizajn, Balmain Hair Couture kreirao je “Les Accessoires”, kultnu liniju dodataka za kosu. Frizure iz kolekcije "Les Accessoires" u potpunosti su ručno izrađene tradicionalnim tehnikama. Svaki pojedinačni predmet u ovoj kolekciji ima prepoznatljive zlatne detalje. Ovaj povratni element dizajna može se pronaći u svim kolekcijama Balmain Paris.

Ukosnica za srednju kosu Balmain Hair Couture nadopunjuje širok raspon stilova i jednostavan je način da poboljšate svoj izgled. S njim napravite polupodignut ili nizak rep ili ga jednostavno koristite kao ukras.

KAKO KORISTITI

Napravite niski konjski rep i fiksirajte ga ukosnicom za kosu.