Balmain Elastique pour Cheveux Black

40.40  (304.39 kn) uključuje PDV

Ručno izrađena gumica za kosu izrađena od izdržljivog acetata celuloze dizajnirana s Balmainovim potpisom 14K pozlaćenim “B” logotipom. Iznimno čvrst, ali fleksibilan materijal je hipoalergen i nježan za kosu i vlasište. Gumica za kosu posebno je dizajnirana da naglasi jednu od kultnih Balmain frizura: konjski rep.

  •  Ručno rađen dodatak za kosu
  •  Sa 14k pozlaćenim Balmain ”B”
  •  Naglašava konjske repove
Kategorije: ,

Dodatne informacije

OPIS

Inspiriran Balmainovim bogatim couture nasljeđem i oslanjajući se samo na najfinije materijale, majstore i dizajn, Balmain Paris Hair Couture kreirao je “Les Accessoires”, luksuznu liniju dodataka za kosu. Frizure iz kolekcije "Les Accessoires" u potpunosti su ručno izrađene tradicionalnim tehnikama. Svaki pojedinačni predmet u ovoj kolekciji ima prepoznatljive zlatne detalje. Ovaj povratni element dizajna može se pronaći u svim kolekcijama Balmain Paris.

Elastique pour Cheveux Balmain Paris Hair Couture komad je naglaska koji svakom repu dodaje upečatljiv element. S gustom elastičnom trakom koja ne oštećuje, držač konjskog repa jednostavno je rješenje za sofisticirani stil.

KAKO KORISTITI

Raspetljajte kosu četkom za detangling Spa četkom. Nakon raspetljavanja, začešljajte svu kosu unatrag, stavite kosu u rep i učvrstite rep s Elastique pour Cheveux.