0
0.00 
Mini Cart
  • Prazna košarica

    Nema proizvoda u košarici.

Prodano

Balmain Limited Edition Barrette Pour Cheveux Medium

60.00  uključuje PDV

Luksuzna ručno izrađena kosa Barrette ukrašena je 18-karatnim zlatom B i finim neonsko žutim naglaskom sa strane za suptilan, sofisticiran izgled. Iznimno čvrst, ali fleksibilan materijal je hipoalergen i nježan za kosu i vlasište. Dodatak za kosu ima visokokvalitetnu originalnu francusku kopču ispod ukosnice kako bi se osiguralo savršeno prianjanje na kosu i može se nositi kako bi kosu odmaknula od lica, ukrasio rep ili poboljšao podignutu kosu.

  •  Ograničeno izdanje
  •  Ručno izrađen dodatak za kosu
  •  Amblem od 18K zlata

Nema na zalihi

Kategorije: ,

Dodatne informacije

OPIS

Ograničena izdanja za proljeće/ljeto slave raznolikost i inkluzivnost, koristeći gole tonove svih tenova s ​​neonskim detaljima, dok ostaju klasični Balmain. Kolekcija je u potpunosti ručno izrađena tradicionalnim tehnikama. Svaki pojedinačni predmet u ovoj kolekciji ima prepoznatljive zlatne detalje. Ovaj povratni element dizajna može se pronaći u svim kolekcijama Balmain Paris.

Ukosnica za srednju kosu Balmain Hair Couture nadopunjuje širok raspon stilova i jednostavan je način da poboljšate svoj izgled. S njim napravite polupodignut ili nizak rep ili ga jednostavno koristite kao ukras.

KAKO KORISTITI

Napravite niski rep i fiksirajte frizuru.