0
0.00 
Mini Cart
  • Prazna košarica

    Nema proizvoda u košarici.

Balmain luxury spa četka

73.00  uključuje PDV

Luksuzna spa četka sa 100% dlakama divlje svinje posebno dizajnirana za završni sjaj visokog sjaja. Jedinstvena struktura čekinja vepra raspoređuje prirodna ulja od korijena do vrhova. Savršeno za opuštanje kovrča i stvaranje mekih valova.

 – 100% čekinje veprove dlake

– Idealan za sve tipove kose, uključujući tanku/finu kosu

– Stvara profesionalni završni sloj visokog sjaja

Četke za kosu od svinje poznate su po stvaranju zdrave i sjajne kose bez upotrebe proizvoda za oblikovanje. Čekinje od ploče stvaraju prirodna svojstva koja pomažu u kondicioniranju kose širenjem ulja od korijena do vrhova. Osim toga, čekinje obnavljaju suhu kosu i daju joj sjaj. Četkom prođite kroz čvrste kovrče kako biste stvorili beskrajne meke valove.

Najveća prednost dlake vepra je ta što ne oštećuje dlaku tijekom četkanja. Neće čupati, pucati i lomiti kosu. Umjesto toga sprječava nakupljanje ulja na tjemenu. Osim toga, četka stimulira vlasište i povećava protok krvi što dovodi do rasta kose.

Dodatne informacije

KAKO KORISTITI

Koristite četku na suhoj kosi. Uvjerite se da se kosa ne petlja pomoću sredstva za raščešljavanje. Nakon raščešljavanja kose, iščetkajte kosu Luxury Spa četkom počevši od tjemena prema vrhovima. Na taj način se prirodna ulja iz korijena raspoređuju po cijeloj vlasi, stvarajući sjaj i obnavljajući kosu.