Balmain obnavljajući noćni serum

72.00  (542.48 kn) uključuje PDV

Luksuzni bogat serum za kosu za intenzivan tretman za obnavljanje tijekom noći. Koncentrirana formula obnavlja i jača kosu. Obogaćen prirodnim uljima i ekstraktima, serum smanjuje vidljive znakove oštećene kose i štiti kosu od ispucanih vrhova.

• Višestruke moguće rutine za kosu
• Obogaćene prirodnim uljima i ekstraktima
• Smanjuje vidljive znakove oštećene kose

Dodatne informacije

SASTOJCI

Ulje sjemenki arganije Spinosa, ulje sjemenki Helianthus Annuus, ulje sjemenki Salvia Hispanica (ulje sjemenki chia), ulje sjemenki makadamije ternifolije, ulje glicinske soje, ulje Cocos Nucifera, ekstrakt sjemenki kvinoje Chenopodium, ekstrakt cvijeta Gardenia Tahitensis, ekstrakt cvijeta Gardenia Tahitensis Leafpherol, Parfem, Limonene.

KAKO KORISTITI

Noćni tretman – za meku i sjajnu kosu

Koristite kao intenzivan noćni tretman za meku i sjajnu kosu sljedeći dan. Nanesite 2-3 kapi (ovisno o duljini i gustoći vaše kose) na dlan, protrljajte ruke i nježno nanesite na ručnikom suhu ili suhu kosu. Tjedni tretman rezultirat će duboko kondicioniranom, sjajnom i jačom kosom. Zaštitite jastuk ručnikom tijekom noći. Sljedeće jutro temeljito isperite kosu i operite kosu na uobičajeni način.

Tretman prije stiliziranja – Štiti kosu

Koristite kao i prije svoje rutine stiliziranja kako biste nahranili i zaštitili kosu od vanjskih oštećenja. Nanesite 2-3 kapi (ovisno o dužini i gustoći vaše kose) na čistu i suhu kosu. Intenzivni serum za kosu raspetljat će kosu i učiniti je lakšom za oblikovanje. Pobrinite se da kosa upije intenzivni serum za kosu prije oblikovanja kose grijanim alatima za oblikovanje kako biste spriječili oštećenje kose.

Tretman maskom – Za jaču i zdraviju kosu

Dodajte serum u masku za obnavljanje ili revitalizaciju kose, za još hranjiviji i reparativni učinak. Nakon šamponiranja nanesite 2-3 kapi na omiljenu masku za kosu i umiješajte u dlan. Ravnomjerno nanesite na kosu, od sredine do vrhova. Ostavite 10 do 15 minuta za mekšu, sjajniju i dubinski nahranjenu kosu.