0
0.00 
Mini Cart
  • Prazna košarica

    Nema proizvoda u košarici.

Balmain Pince à Cheveux Large Black

99.00  uključuje PDV

Velika ručno izrađena kopča za kandže izrađena od izdržljivog acetata celuloze dizajnirana s Balmainovim potpisom 18K pozlaćenim “B” logotipom. Iznimno čvrst, ali fleksibilan materijal je hipoalergen i nježan za kosu i vlasište. Velika kopča posebno je dizajnirana za gustu i dugu kosu i djeluje kao pravi komadić kada se ošiša u kosu.

  •  Ručno rađen dodatak za kosu
  •  Dizajniran s 18K pozlaćenim logotipom
  •  Savršeno za dugu, gustu kosu
Kategorije: ,

Dodatne informacije

OPIS

Inspiriran Balmainovim bogatim couture nasljeđem i oslanjajući se samo na najfinije materijale, majstore i dizajn, Balmain Hair Couture kreirao je “Les Accessoires”, kultnu liniju dodataka za kosu. Frizure iz kolekcije "Les Accessoires" u potpunosti su ručno izrađene tradicionalnim tehnikama. Svaki pojedinačni predmet u ovoj kolekciji ima prepoznatljive zlatne detalje. Ovaj povratni element dizajna može se pronaći u svim kolekcijama Balmain Paris.

Velika kopča za kandže Balmain Hair Couture je bitan francuski dodatak za kosu posebno dizajniran za dugu, gustu kosu. Velika kopča za kandže lako drži svu kosu na okupu i pruža savršeno prianjanje na dugu, gustu kosu.

KAKO KORISTITI

Napravite niski rep i zavijte prema gore. Učvrstite francuski zavoj kopčom.