0
0.00  (0.00 kn)
Mini Cart
  • Prazna košarica

    Nema proizvoda u košarici.

Balmain profesionalno sušilo za kosu

205.00  (1,544.57 kn) uključuje PDV

Profesionalno sušilo za kosu s dugotrajnim profesionalnim motorom od 2000 W osigurava snažan protok zraka za brz proces sušenja. Sušilo je dizajnirano s ionskom tehnologijom koja vašu kosu čini mekom i bez kovrčanja. Nadalje, ergonomski dizajnirana ručka čini sušilo za kosu ugodnim za korištenje.

 Napredni snažan protok zraka

3 brzine i 3 temperature

Funkcija hladnog snimanja

Ugrađeni generator iona stvara milijune čestica negativnih iona. Ionska tehnologija omogućuje ovim česticama da zatvore kutikule, unesu vlagu, rehidriraju, uklone kovrče i daje svilenkast i gladak krajnji rezultat. Opremljen s 3 brzine i 4 precizne postavke topline (uključujući funkciju hladnog udarca), sušilo za kosu pomaže spriječiti oštećenje toplinom kako bi zaštitio prirodni sjaj. Sadrži profesionalni kabel za napajanje od 3 metra koji omogućuje fleksibilno oblikovanje. Ergonomski dizajn za praktičnu upotrebu i udobno držanje tijekom sušenja kose. Jednostavno mijenjajte različite frizure uz usku mlaznicu i difuzor koji dolazi sa sušilom za kosu.

Dodatne informacije

KAKO KORISTITI

Poprskajte kosu sprejom za toplinsku zaštitu. Nakon toga montirajte pribor po izboru (usku mlaznicu ili difuzor) na sušilo za kosu. Koristite difuzor ako imate kovrčavu kosu. Koristite usku mlaznicu za sušenje određenih dijelova, poput šiški ili korijena, bez utjecaja na ostatak kose. Odaberite željenu temperaturu (crveni prekidač) i brzinu (crni prekidač).

Za maksimalnu kontrolu i glatkoću, držite fen za ručku, a zatim pomoću četke povucite kosu s glave pod kutom, držeći ručku sušila paralelno s četkom. Glatko se pomičite u ovom položaju kroz kosu i ponovite.

SADRŽI

Profesionalno sušilo za kosu