0
0.00 
Mini Cart
  • Prazna košarica

    Nema proizvoda u košarici.

Balmain Spa četka za sve namjene

64.00  uključuje PDV

Profesionalna višenamjenska spa četka s mješavinom najlonskih vlakana i 100% vlakana vepra. Jedinstvena struktura čekinja vepra raspoređuje prirodna ulja od korijena do vrhova.

 – Mješavina 100% dlake vepra i najlonskih čekinja

– Za kosu s ekstenzijama, gustu kosu te srednje dugu kosu

– Raščešljava kosu bez čupanja

Posljednje desetljeće četke za dlaku od svinje korištene su za stvaranje zdrave i sjajne kose bez proizvoda za oblikovanje. Prirodna svojstva čekinja vepra pomažu u njegovanju kose širenjem ulja od korijena do vrhova. Prirodna ulja djeluju kao serum protiv kovrčanja koji popravlja suhu kosu i daje joj sjaj.

Čekinje vepra i najlonske čekinje stimuliraju vlasište i pomažu raščešljati kosu. Redovito četkanje s All Purpose Spa četkom sprječava nakupljanje masnoće na vlasištu zbog čega se kosa masti. Stimulira vlasište i povećava protok krvi, poboljšavajući rast kose.

Crna gumena podloga sadrži dlaku vepra i najlonske čekinje koje se lako kreću kroz dlaku. Zakrivljena ručka s mat premazom nudi bolji i udobniji zahvat.

Dodatne informacije

KAKO KORISTITI

Počnite s četkanjem prema dolje od središnjeg dijela kose ili nekoliko centimetara od vrhova kose i raspetljajte pramenove kose. Pomaknite četkicu prema gore za centimetar ili dva i ponovno iščetkajte prema dolje do vrhova. Nastavite to raditi dok ne dođete do tjemena. Nakon toga iščetkajte cijelu dužinu.