0
0.00 
Mini Cart
  • Prazna košarica

    Nema proizvoda u košarici.

Balmain tretman za kosu

90.00  uključuje PDV

Ovaj mekani, lagani, svestrani losion pomaže revitalizirati i vratiti kosi njezin mladoliki, blistav izgled. Zatvara kutikule kose, daje tijelo i elastičnost dok rekonstruira vlakna kose. Balmain 5 Week Enriching Hair Treatment osmišljen je kao kompletna usluga. Svih 5 tuba dizajnirano je za jednokratnu primjenu.

–    Protein svile za optimalnu hidrataciju
 –   Regeneracija i revitalizacija unutar 5 tjedana
 –   Rekonstruira vlakno kose
Tretman njege kose za regeneraciju i revitalizaciju unutar 5 tjedana. Dva aktivna sastojka u formuli Balmain: protein svile i jantarna kiselina zatvaraju kutikule vlasi, daju tijelo i elastičnost dok rekonstruiraju vlakna kose za zdravu kosu blistavog sjaja. Protein svile je aktivni sastojak koji osigurava optimalnu hidrataciju kose. Znanstveno gledano, protein svile i prirodni proteini kose gotovo su identični. Protein svile sadrži 17 od 19 aminokiselina prirodne kose. Sastojak rekonstruira oštećene proteinske lance unutar kose na najprirodniji način. Rezultat je mekana, ojačana i revitalizirana kosa. Kako bi se pojačala snaga svile, formula je obogaćena jantarnom kiselinom. Jantarna kiselina prirodni je sastojak dobiven iz jantarnog kamenja koji prodire duboko u kosu.

Dodatne informacije

KAKO KORISTITI

Svaka tuba je izmjerena pojedinačna aplikacija tretmana. Koristite jednu aplikaciju umjesto uobičajenog regeneratora za ispiranje jednom tjedno tijekom 5 tjedana. Nakon pranja šamponom obilno nanesite na kosu od korijena do vrhova. Ostavite 10-15 minuta i isperite.

SADRŽI

5x 5 tjedana obogaćujućeg tretmana za kosu 20 ml