0
0.00 
Mini Cart
  • Prazna košarica

    Nema proizvoda u košarici.

Balmain univerzalni sklopivi difuzor

30.00  uključuje PDV

Univerzalni sklopivi difuzor za kosu stvara definirane kovrče i valove. Dodatak se može koristiti na bilo kojem Balmain Hair Couture sušilu za kosu za povećanje protoka zraka i raspršivanje topline i zraka. Njegov sklopivi i lagani dizajn čini ga savršenim za putovanja.

 Pogodan za putovanja
 Odgovara svakom Balmain Hair Couture sušilu za kosu
 Savršen za svaki tip kose
Sklopivi ifuzer prikladan je za bilo koje Balmain hair Couture sušilo za kosu. Ovaj dodatak povećava protok zraka, pomaže u ravnomjernom raspršivanju topline i zraka te stoga štiti kosu od oštećenja koncentriranom toplinom. Dok ostavlja kosu s prekrasno definiranim kovrčama i valovima, difuzor će povećati volumen i smanjiti kovrčanje.  

Dodatne informacije

KAKO KORISTITI

Nakon pranja kose, počnite s Balmain Hair Pre-Styling Cream za više tijela ili s Balmain Volume pjenom za više volumena. Ovaj korak je važan kako bi kosa ostala u formi cijeli dan.

Pričvrstite difuzor na sušilo za kosu i smanjite protok zraka. Sada okrenite glavu naopako. Pomičite difuzor oko korijena i strateški skupljajte kosu s difuzorom do pola kako biste stvorili jače kovrče. Tijekom sušenja pokušajte ne dirati kosu dok je još mokra; ovo će vaše kovrče učiniti još definiranijim.

Promijenite položaj glave s glave prema dolje i nagnite se na jednu stranu. Ponovite ovaj korak s druge strane. Kada je kosa potpuno suha, izgnječite je rukama i dodajte Balmain Hair Argan hidratantni eliksir kako biste dobili meku i sjajnu kosu.