Novo Hot
CHRONOLOGISTE univerzalni serum
CHRONOLOGISTE univerzalni serum

CHRONOLOGISTE univerzalni serum

1,100.00 kn uključuje PDV

Moćna revitalizirajuća njega bez ispiranja za intenzivnu hidrataciju i popunjenije vlakno.

Revitalizirajući esencijalni serum kavijara za sve tipove kose. Serum protiv starenja kose, za pomlađivanje vlasišta i kose!

Revitalizirajući serum u perlicama obogaćen hijaluronskom kiselinom, abyssine-om i viaminom E, inkapsuliranim u biomimetičkoj membrani. Moćni serum za njegu i hidrataciju vlasišta, dodaje sjaj kosi i efekt dodatne punoće kose.

Obnavljajuća i zaglađujuća njega bez ispiranja za lijepu teksturu kose i zaštitu. Bez ispiranja. Kosa se transformira zahvaljujući intenzivnoj prehrani. Kosa je uljepšana, otporna i meka. Aktivira i stimulira vlasište te pomaže u jačanju kose.

Opis

 

Revitalizirajući serum za intenzivnu hidrataciju vlasišta i kose. Revitaliziran i ugodan sjećaj na vlasištu. Kosa ima 81% više hidratacije*, više sjaja i dugotrajnu kontrolu frizz efekta. Svaka vlas je popunjenija za deblji prečnik vlakna** , koji pruža osjećaj punoće kose. Ovaj moćni serum također spriječava nakupljanje čestica onečišćenja u kosi, kako bi se zaštitilo vlasište i vlakno. Koristeći biomimetičku vojnicu nalik kavijaru, Serum universel zadržava snagu hijaluronske kiseline, abyssine-a i vitamina E na njihovoj navećoj potenciji. Obogaćen prepoznatljivim Chronologiste mirisom, uključujući cvijet ruže, svijetlog drveća i mošusa. Revitalizirajući serum Universel je luksuzno senzorijalno iskustvo. *Potrošački test **Instrumentalni test nakon 24h.

Dodatne informacije

Kako koristiti

Nježno nanesite 1 do 2 potiska pumpice po dužinama i na vlasište suhe kose, duž duljina i vrhova mokre kose ili kao noćni serum. Ne ispirati.

Sastav

Hijaluronska kiselina, Vitamin E, Abyssin

Možda će vam se također svidjeti…