0
0.00 
Mini Cart
  • Prazna košarica

    Nema proizvoda u košarici.

Ibiza hair EX1 – 32 mm

26.00  uključuje PDV

Ibiza Hair EX1 promjer 32 mm

  • Promjer: 32 mm. (1,26 in.)
  • drveni dio: 14 mm. (0,55 in.)
  • redovi čekinja: 8.
  • dužina čekinja: 9 mm. (0,35 in.)

Najmanja četka u našoj kolekciji. Idealna za kratke kose.

Serija EX. Produžena ručka od pluta. Ibiza Hair miješa prirodne veprove dlake s jedinstvenim najlonom otpornim na toplinu od karbonskih vlakana. Lagana četka.  Najergonomičnija drška kod okruglih četki ikada. Proizvedeno u Španjolskoj.

Ibiza hair EX1 je najmanja četka u EX seriji promjera 32mm.

Kategorije: ,

Dodatne informacije

KAKO KORISTITI

Prije šamponiranja kose koristite četku za raščešljavanje, otpeljate i dobro počešljajte kosu. Zatim odredite pravi šampon za svaku boju kose, tj. za fino normalno ili naravno, masnu, suhu ili tretiranu bojom. Regenerator nije obvezan. To se Vam može činiti čudno, ali regenerator može otežati kosu. Važno je ne pretjerati kod završne njege kose, pokušajte upotrijebiti samo na vrhovima kose za voluminozne frizure. Isperite kosu, raščešljajte i razdijelite kosu u sekcije.
Budite sigurni da prvo osušite kosu od korijena prije nego što počnete sa sredinom i vrhovima. Jednom kada ste kosu osušili od korijena, započnite sa feniranjem ostatka kose, od sredine prema vrhovima. Osjetite kosu sa rukom i uvjerite se, da je kosa osušena, ali ne pretjerujte sa feniranjem, jer to će dodatno isušiti kosu i voditi do oštećenja četke.

VAŽNO

Nemojte zahvatiti više kose nego što stane na četku. Uvijek držite sušilo za kosu sa razmakom od od 2 cm do 3 cm od kose i četke… moglo bi oštetiti oboje.

Četka sa prirodnim čekinjama ne funkcionira kao termička četka!

Sušilo za kosu uvijek mora bit dovoljno odmaknuto od četke i vrući zrak uvijek rasporedite po cijeloj dužini kose…nikad samo u sredinu četke.

DIMENZIJE

Promjer: 32 mm
drveni dio: 14 mm
redovi čekinja: 8.
dužina čekinja: 9 mm.