0
0.00 
Mini Cart
  • Prazna košarica

    Nema proizvoda u košarici.

Ibiza hair Z4 – 65 mm

55.70  uključuje PDV

Z4 – promjer 65 mm 

  • Ekstra duga drška od pluta, dizajnirana da smanjuje vrijeme feniranje na pola.
  • Ibiza Hair miješa prirodne veprove dlake jedinstvenim ugljičnim otpornim najlonskim vlaknima.

Z serija je dostupna u 2 veličine. Ekstra duga drška od pluta, dizajnirana da smanjuje vrijeme feniranje na pola.

Ibiza Hair miješa prirodne veprove dlake jedinstvenim ugljičnim otpornim najlonskim vlaknima.
Proizvedeno u Španjolskoj.

Kategorije: ,

Dodatne informacije

KAKO KORISTITI

Prije šamponiranja kose koristite ovalnu četku za raščešljavanje, otpeljate i dobro počešljajte kosu. Zatim odredite pravi šampon za svaku boju kose, tj. za fino normalno ili naravno, masnu, suhu ili tretiranu bojom. Regenerator nije obvezan. To se Vam može činiti čudno, ali regenerator može otežati kosu. Važno je ne pretjerati kod završne njege kose, pokušajte upotrijebiti samo na vrhovima kose za voluminozne frizure. Isperite kosu, raščešljajte i razdijelite kosu u sekcije.

Brže je započeti sa stražnje strane glave, ali neki frizeri vole početi s prednje strane, kako klijentica ne bi imala mokru kosu ispred na licu. Ako je klijentica nova, te ju želite impresionirati, počnite sprijeda, ako je stalna klijentica, te Vam se žuri kosu brzo osušiti onda počnite fenirati straga. Neka budu sekcije kose uredne i metodično raspodijeljene. To je brže i jednostavnije. Neka sekcije budu čiste i radite metodično. Tako je lakše i brže.

Koristite Ibiza Hair Tools Z4 promjer 65 mm, najbolji promjer za veliki volumen. Postoje 3 točke o kojima treba razmisliti kod feniranja kose. O korijenu, o sredini kose i vrhovima, svaka sekcija zasebno. Budite sigurni da prvo osušite kosu od korijena prije nego što počnete sa sredinom i vrhovima. Jednom kada ste kosu osušili od korijena, započnite sa feniranjem ostatka kose, od sredine prema vrhovima. Osjetite kosu sa rukom i uvjerite se, da je kosa osušena, ali ne pretjerujte sa feniranjem, jer to će dodatno isušiti kosu i voditi do oštećenja četke.

Koristite okruglu četku poput viklera i ostavite u kosi, da se ohladi. To je vrlo dobro za dodatni volumen. Pomoću nove četke započnite s feniranjem kose druge sekcije. Kad završite sa svim dijelovima kose, osjetite s rukom ima li vlažnih dijelova u kosi, ako je tako, upotrijebite sušilo za kosu i ruke kako biste uklonili ostatak vlage. Možete upotrijebiti hladni pogon na svom sušilo za kosu kao zaključak, te s četkom za raščešljavanje spojite sve zajedno, također možete svu kosu uhvatiti rukama u punđu, uviti i zatim je istresti do kraja tako da klijentica naginje glavu unatrag.

VAŽNO

Nemojte zahvatiti više kose nego što stane na četku. Uvijek držite sušilo za kosu sa razmakom od od 2 cm do 3 cm od kose i četke… moglo bi oštetiti oboje.

Četka sa prirodnim čekinjama ne funkcionira kao termička četka!

Sušilo za kosu uvijek mora bit dovoljno odmaknuto od četke i vrući zrak uvijek rasporedite po cijeloj dužini kose…nikad samo u sredinu četke.