0
0.00  (0.00 kn)
Mini Cart
  • Prazna košarica

    Nema proizvoda u košarici.

Kérastase Curl Manifesto regenerator

41.00  (308.91 kn) uključuje PDV

Curl Manifesto Essential Moisture regenerator vrlo je lagan. Formuliran s Manuka medom i keramidom, ovaj profesionalni tretman savršeno odgovara potrebama kovrčave i valovite kose. Bogata hidratantnim sredstvima, sublimirat će kovrčavu kosu, a da je ne odvagne i riskira da ugrozi njezin volumen. Mekoća, sjaj i lakoća oblikovanja zagarantirani! Njegovo djelovanje protiv kovrčanja stvara štit oko vlakana koji zaustavlja vlagu. Trenutni rezultati u trajanju od 24 sata.

Za najbolje rezultate poželjno je uspostaviti cjelovitu rutinu njege kose s proizvodima iz istog asortimana. Ako se koriste zajedno, prednosti proizvoda pojačat će se, kovrče će se napuhati i ojačati. Usvajanjem rutine Curl Manifesto, kosa će biti:

  • 83% više hidratizirano
  • 87% jači
  • 5 puta svjetlije
  • kovrče su 81% više definirane

 

KAKO KORISTITI:

Uzmite veću količinu proizvoda, ovisno o duljini i debljini kose. Nanesite na mokru kosu i osušite. Rasporedite od vrhova prema gore i umasirajte u kosu. Ostavite 3-5 minuta, ovisno o debljini kose. Emulzirajte, a zatim temeljito isperite.

Dodatne informacije

SASTOJCI

aqua / voda / eau ● cetearilni alkohol ● behentrimonijev klorid ● glicerin ● amodimetikon ● cetilni esteri ● modrovan krompirski škrob ● izopropilni alkohol ● masla šeja selja s punjenjem seljenih berzalnih mashnih masera robusa s selištima, sela kandelilski vosak / cire de candelilla ● klorheksidin diglukonat ● cetrimonijev klorid ● ekstrakt mela / ekstrakt meda 2-oleamido-1,3-oktadekanediol ● natrijev hidroksid ● pentaeritrofitranih pirocetnih

BENEFITI

Nježno razmrsi i najtvrdokornije čvorove
Ulijeva kovrče laganom vlagom bez težine
Povećava tijelo i punoću kovrča, istovremeno poboljšavajući odskok i elastičnost kovrča