Novo
Kerastase Curl Manifesto regenerator
Kerastase Curl Manifesto regenerator
Kerastase Curl Manifesto regenerator
Kerastase Curl Manifesto regenerator

Kérastase Curl Manifesto regenerator

270.00 kn uključuje PDV

Curl Manifesto Essential Moisture regenerator vrlo je lagan. Formuliran s Manuka medom i keramidom, ovaj profesionalni tretman savršeno odgovara potrebama kovrčave i valovite kose. Bogata hidratantnim sredstvima, sublimirat će kovrčavu kosu, a da je ne odvagne i riskira da ugrozi njezin volumen. Mekoća, sjaj i lakoća oblikovanja zagarantirani! Njegovo djelovanje protiv kovrčanja stvara štit oko vlakana koji zaustavlja vlagu. Trenutni rezultati u trajanju od 24 sata.

Za najbolje rezultate poželjno je uspostaviti cjelovitu rutinu njege kose s proizvodima iz istog asortimana. Ako se koriste zajedno, prednosti proizvoda pojačat će se, kovrče će se napuhati i ojačati. Usvajanjem rutine Curl Manifesto, kosa će biti:

  • 83% više hidratizirano
  • 87% jači
  • 5 puta svjetlije
  • kovrče su 81% više definirane

 

KAKO KORISTITI:

Uzmite veću količinu proizvoda, ovisno o duljini i debljini kose. Nanesite na mokru kosu i osušite. Rasporedite od vrhova prema gore i umasirajte u kosu. Ostavite 3-5 minuta, ovisno o debljini kose. Emulzirajte, a zatim temeljito isperite.

Dodatne informacije

SASTOJCI

aqua / voda / eau ● cetearilni alkohol ● behentrimonijev klorid ● glicerin ● amodimetikon ● cetilni esteri ● modrovan krompirski škrob ● izopropilni alkohol ● masla šeja selja s punjenjem seljenih berzalnih mashnih masera robusa s selištima, sela kandelilski vosak / cire de candelilla ● klorheksidin diglukonat ● cetrimonijev klorid ● ekstrakt mela / ekstrakt meda 2-oleamido-1,3-oktadekanediol ● natrijev hidroksid ● pentaeritrofitranih pirocetnih

BENEFITI

Nježno razmrsi i najtvrdokornije čvorove
Ulijeva kovrče laganom vlagom bez težine
Povećava tijelo i punoću kovrča, istovremeno poboljšavajući odskok i elastičnost kovrča