Prikazujemo 1–12 od 126 rezultata

 • TECNI. ART FULL VOLUME EXTRA Pjena

  130.00 kn uključuje PDV

  Pjena za volumen s vrlo jakim učvrščivanjem. Izuzetan volumen. Faktor učvršćivanja: 3.

 • STEAMPOD 3.0 uređaj za stiliziranje kose za kućnu upotrebu

  2,190.00 kn uključuje PDV

  SteamPod 3.0 iz L’Oréal Professionnel je 3.generacija originalnog patentiranog profesionalnog aparata za styling na paru.
  Steampod koristi moć ali i blagost pare za prekrasnu styling transformaciju u trenu.
  Ako vam se sviđao SteamPod 2.0, obožavat ćete SteamPod 3.0. Zahvaljujući laganijem i tanjem dizajnu, stajling nikad nije bio lakši. S 360° rotacijskim ekstra dugim kabelom, aparat je još svestraniji i prilagođeniji za valovite frizure. Sada, s integriranim spremnikom za vodu postaje još lakši za upotrebu čak i prilikom putovanja. Napravite željeni izgled na svakom tipu kose, čak i iznimno zahtjevnoj. Sad još učinkovitiji: • 2x brže*, 2x glađe*: idealni beauty pratitelj za brzi i jednostavni stajling čak i za iznimno neukrotivu kosu.
  • 78% manje oštećenja**. Optimalno poštivanje vlakna*.
  • Bolja disciplina i prirodni potezi.
  • Zaštita boje i neusporedivi sjaj.

  * Instrumentalni test vs uobičajena pegla za kosu.
  ** Instrumentalni test vs uobičajena pegla za kosu nakon 15 uporaba

  Kako upotrijebiti?
  • Uliti demineraliziranu vodu u spremnik.
  • Izabrati temperatu u skladu s tipom kose – nema potrebe pregrijavati! Steampod nudi bolje rezultate ravnanja i disciplinu kose pri 50° nižoj temperaturi nego prosječni stajling aparat*
  • stavite pramen kose po sredini pločica pazeći pritom da su oznake strelica na aparatu pozicionirane prema dolje. Povlačite aparat polako za što bolji rezultat.
  Preporučujemo uporabu Steampod 3.0 s našim SteamPod proizvodima za njegu koje preporučuju stilisti za pojačavanje njegujućeg učinka. SteamPod rutina omogućava optimalno poštivanje vlakna, do 24h antifriz učinak i potpuno zaglađivanje za mekanu i prirodno sjajnu kosu:
  Steampod Krema – krema koja se aktivira parom za normalnu do debelu/osjetljivu kosu
  Steampod Mlijeko – mlijeko koje se aktivira parom za tanju kosu
  Steampod Serum za zaštitu vrhova za sve tipove kose kao završni dodir nakon korištenja Steampoda

  Za koje stilove se preporučuje Steampod?
  – raznolikost lookova za sve tipove kose: zaglađujući ili valovite frizure
  -Staklena kosa, S-valovi, 2- valovi, Učinak feniranja, Hollywood Valov ili čak brzinski potezi dodavanja volumena za izgled “upravo izašla iz salona”
  – mekana, sjajna, baršunasta kosa za svaki stil

 • STEAMPOD Zaštitni serum za sve tipove kose

  150.00 kn uključuje PDV

  Otkrijte L’Oreal Professionnel Steampod koncentrirani serum za zaštitu vrhova, zaglađujući serum koji se koristi sa Steampod 3.0. profesionalnim uređajem za stiliziranje kose. Preporučeno je za sve tipove kose.
  Obogaćen uljima marelice i avokada, Serum pomaže zaštiti i obnoviti kosu koja se često stilizira pod toplinom, tako da vrhovi ostanu bez friza, mekani i prirodno sjajni. Savršeni zadnji korak za Vaš Steampod 3.0 izgled.
  Kako koristiti?
  Preporučujemo uporabu Steampod koncentriranog seruma nakon korištenja Steampod 3.0. uređaja za stiliziranje kose. Nakon što ste kosu izravnali ili napravili valove s Vašim Steampod 3.0 uređajem, nanesite jednu do dvije kapljive seruma na dlanove. Podjednako nanesite na vrhove kose da biste osigurali prekrasni sjaj, hidrataciju i zaštitu od friza. Kod valovitih frizura, možete nanijeti serum na vrhove prstiju te tako definirati valove.
  Savjet profesionalca: dodajte jednu ili dvije kapljice seruma u Steampod mlijeko ili kremu koji se nanose na mokru kosu prije Steampoda, za dodatnu zaštitu pogotovo za osjetljive zone kose.
  Frizura?
  Bez obzira na željenu frizuru, kosa će biti snažna na osjećaj. Steampod serum omogućuje kontrolu friza, zaglađujući učinak te prirodni sjaj.

 • STEAMPOD Mlijeko za zaglađivanje za tanku kosu

  110.00 kn uključuje PDV

  Otkrijte L’Oreal Professionnel Steampod Mlijeko koja se aktivira parom, zaštitna formula za kosu koja se koristi prije uporabe Steampod 3.0. profesionalnog uređaja za stiliziranje kose. Preporučeno je za tanku kosu. 2 u 1 djelovanje: zaglađuje i obnavlja. Tehnologija biljnog keratina u kremi se aktivira i raspršuje parom za vrijeme stiliziranja kose. Kosa je pripremljena i zaštićena od topline. Završni učinak je bez friza i zaglađen. Obojena kosa je zaštićena od izblijeđivanja boje. Kako koristiti? Nanijeti količinu kovanice Steampod kreme na vlažnu kosu, dužine i vrhove, prije sušenja kose. Kad je kosa suha, stilizirajte je po želji pomoću Steampod 3.0 uređaja da bi se krema aktivirala i da bi se dobili najbolji rezultati. Kosa je zaglađena i bez friza za savršeno ravnu ili valovitu kosu te nije otežana. Frizura? Bez obzira na željenu frizuruz, kosa će biti nahranjena i mekana. Steampod krema omogućuje manje pucanja kose , zaglađenu kosu, baršunasti učinak, zaštitu kose do 210 stupnjeva, zaštitu boje i anti friz učinak

 • STEAMPOD Krema za zaglađivanje za debelu kosu

  110.00 kn uključuje PDV

  Otkrijte L’Oreal Professionnel Steampod Kremu koja se aktivira parom, zaštitna formula za kosu koja se koristi prije uporabe Steampod 3.0. profesionalnog uređaja za stiliziranje kose. Preporučena je za debelu kosu. 2 u 1 djelovanje: zaglađuje i obnavlja. Tehnologija biljnog keratina u kremi se aktivira i raspršuje parom za vrijeme stiliziranja kose. Kosa je pripremljena i zaštićena od topline. Završni učinak je bez friza i zaglađen. Obojena kosa je zaštićena od izblijeđivanja boje. Kako koristiti? Nanijeti količinu kovanice Steampod kreme na vlažnu kosu, dužine i vrhove, prije sušenja kose. Kad je kosa suha, stilizirajte je po želji pomoću Steampod 3.0 uređaja da bi se krema aktivirala i da bi se dobili najbolji rezultati. Kosa je zaglađena i bez friza za savršeno ravnu ili valovitu kosu te nije otežana. Frizura? Bez obzira na željenu frizuruz, kosa će biti nahranjena i mekana. Steampod krema omogućuje manje pucanja kose , zaglađenu kosu, baršunasti učinak, zaštitu kose do 210 stupnjeva, zaštitu boje i anti friz učinak

 • POWERMIX DODATAK Violet

  80.00 kn uključuje PDV

  Ljubičasti dodatak za neutralizaciju neželjenih podtonova. PROFESIONALNA FORMULA. Ljubičasti dodatak pažljivo
  odabran miješa se s bilo kojom Serie Expert maskom 250ml kako bi se neutralizirali neželjeni žuti podtonovi na svijetlo blond boji kose. Upotreba: 1 • Stavite odvojivu oznaku na vrh svoje maske. 2 • Pomiješajte dodatak u svoju masku prije prve upotrebe. Miješajte špatulom dok ne dobijete homogenu teksturu. Jednom kada je
  smjesa dobivena, Vaša maska je personalizirana i mora se upotrijebiti u sljedećih 12 mjeseci. 3 • Nanesite masku na šamponom opranu, ručnikom osušenu kosu i ostavite 5 minuta, zatim isperite. Mjere
  opreza za upotrebu: ne nanosite sam dodatak direktno na kosu prije miješanja. Preporuka: Miješajte Powermix Shot samo sa Serie Expert maskom za garanciju optimalne efikasnosti i stabilnosti. Ne miješajte istovremeno različite dodatke u istu masku. Ne miješajte dodatak u već upotrebljenu masku. U slučaju dodira s očima, odmah ih temeljito isperite. SIGURNOSNE UPUTE: VAŽNO: BOJE ZA KOSU MOGU PROUZROČITI OZBILJNE ALERGIJSKE REAKCIJE. ZA VAS JE OD IZNIMNE VAŽNOSTI DA SLIJEDITE NIŽE NAVEDENE MJERE OPREZA. NOSITE ODGOVARAJUĆE RUKAVICE ZA JEDNOKRATNU UPOTREBU tijekom nanošenja i ispiranja proizvoda. Pročitajte i slijedite uputstva. Ovaj proizvod nije namijenjen za upotrebu na osobama mlađim od 16 godina. Privremene tetovaže “crnom kanom” mogu povećati rizik od alergije. Nemojte koristiti ako:
  – imate osip na licu ili osjetljivo, nadraženo i oštećeno vlasište, – ste ikada doživjeli određenu reakciju nakon bojenja kose,- ste ikada imali reakciju na privremenu tetovažu “crnom kanom”. OBAVEZNO NAPRAVITE TEST UPOZORENJA NA ALERGIJU 48 SATI PRIJE SVAKE UPOTREBE OVOG PROIZVODA (pročitajte i slijedite upute).

 • POWERMIX SHOT Copper

  80.00 kn uključuje PDV

  Bakreni dodatak za naglašavanje boje. PROFESIONALNA FORMULA. Bakreni dodatak pažljivo odabran miješa se s bilo kojom Serie Expert maskom 250ml kako bi se naglasila bakrena boja kose. Upotreba: 1 • Stavite odvojivu oznaku na vrh svoje maske. 2 • Pomiješajte dodatak u svoju masku prije prve upotrebe. Miješajte špatulom dok ne dobijete homogenu teksturu. Jednom kada je smjesa dobivena, Vaša maska je personalizirana i mora se upotrijebiti u sljedećih 12 mjeseci. 3 • Nanesite masku na šamponom opranu, ručnikom osušenu kosu i ostavite 5 minuta, zatim isperite.
  Mjere opreza za upotrebu: ne nanosite sam dodatak direktno na kosu prije miješanja. Preporuka: Miješajte Powermix Shot samo sa Serie Expert maskom za garanciju optimalne efikasnosti i stabilnosti.
  Ne miješajte istovremeno različite dodatke u istu masku. Ne miješajte dodatak u već upotrebljenu masku. U slučaju dodira s očima, odmah ih temeljito isperite. SIGURNOSNE UPUTE: VAŽNO: BOJE ZA KOSU
  MOGU PROUZROČITI OZBILJNE ALERGIJSKE REAKCIJE. ZA VAS JE OD IZNIMNE VAŽNOSTI DA SLIJEDITE NIŽE NAVEDENE MJERE OPREZA. NOSITE ODGOVARAJUĆE RUKAVICE ZA JEDNOKRATNU UPOTREBU tijekom nanošenja i ispiranja proizvoda. Pročitajte i slijedite uputstva. Ovaj proizvod nije namijenjen za upotrebu na osobama mlađim od 16 godina. Privremene tetovaže “crnom kanom” mogu povećati rizik od alergije. Nemojte koristiti ako:
  – imate osip na licu ili osjetljivo, nadraženo i oštećeno vlasište, – ste ikada doživjeli određenu reakciju nakon bojenja kose,- ste ikada imali reakciju na privremenu tetovažu “crnom kanom”. OBAVEZNO NAPRAVITE TEST UPOZORENJA NA ALERGIJU 48 SATI PRIJE SVAKE UPOTREBE OVOG PROIZVODA (pročitajte i slijedite upute).

 • VITAMINO šampon za obojenu kosu

  100.00 kn uključuje PDV

  Šampon za obojenu kosu. PROFESIONALNA FORMULA obogaćena resveratrolom, moćnim polifenolom, štiti boju kose od ispiranja do 8 tjedana* i vlakno od oštećenja za savršenu obojenu kosu kao iz salona. Nježno očišćena od nečistoća, kosa je trenutno mekana i zaštićena. *Instrumentalni test šampon + nega. Upotreba: nanesite podjednako na mokru kosu. Zapjenite. Temeljito isperite. U slučaju dodira s očima, odmah ih temeljito isperite.

 • VITAMINO višenamjenski sprej za obojenu kosu

  130.00 kn uključuje PDV

  Višenamjenski sprej za usavršavanje, za obojenu kosu. PROFESIONALNA FORMULA. Formula obogaćena antioksidantima, trenutno štiti obojenu kosu. Jedna upotreba za 10 koristi: 1 – zaštita od topline do 230°C*, 2 – sjaj, 3 – mekoća, 4 – glatkoća vlakna, 5 – raspetljavanje, 6 – olakšano feniranje, 7 – hidratacija, 8 – štiti kosu od lomljenja, 9 – protiv ispucalih vrhova, 10 – anti-frizz učinak. Ovaj višenamjenski sprej može se koristiti prije šišanja, feniranja ili za usavršavanje. Upotreba: nasprejajte na čistu, vlažnu ili suhu kosu. Stilizirajte. Ne ispirite. U slučaju dodira s očima, odmah ih temeljito isperite. *Instrumentalni test.

 • VITAMINO Soft šampon za obojenu kosu

  120.00 kn uključuje PDV

  Nježni njegujući čistač za obojenu kosu. PROFESIONALNA FORMULA koncentrirana njegujućim sastojcima, nježno uklanjaju nečistoće dok istovremeno štite obojenu kosu. Kremasta tekstura transformira se u bogatu pjenu kako bi se očuvala snaga vlakna od korijena do vrha. Boja kose je blistava. Upotreba: nanesite upola svoje uobičajene doze na mokru kosu. Zapjenite. Isperite. U slučaju dodira s očima, odmah ih temeljito isperite.

 • VITAMINO njega kosa za obojenu kosu

  120.00 kn uključuje PDV

  Njega za obojenu kosu. PROFESIONALNA FORMULA obogaćena resveratrolom, moćnim polifenolom, štiti boju kose od ispiranja do 8 tjedana* i vlakno od oštećenja. *Instrumentalni test šampon + njega. Upotreba: nakon pranja kose šamponom, nanesite podjednako na ručnikom osušenu kosu. Isperite. U slučaju dodira s očima, odmah ih temeljito isperite.

 • VITAMINO maska za obojenu kosu

  130.00 kn uključuje PDV

  Maska za obojenu kosu. PROFESIONALNA FORMULA obogaćena resveratrolom, štiti vlakno kose od oštećenja. U samo jednoj minuti, kosa je nahranjena, ojačana i mekana. Upotreba: nanesite podjednako na šamponom opranu i ručnikom osušenu kosu. Ostavite 1 minutu. Temeljito isperite. U slučaju dodira s očima, odmah ih temeljito isperite. Ova maska ne sadrži kolorant i može se koristiti samostalno. U slučaju miješanja sa Serie Expert Powermix dodatkom, molimo pogledajte sigurnosna upozorenja na Powermix proizvodu. Ne miješajte istovremeno nekoliko različitih dodataka u istoj masci.