0
0.00 
Mini Cart
  • Prazna košarica

    Nema proizvoda u košarici.

Prodano

STEAMPOD 3.0 parna pegla za kosu

280.00  uključuje PDV

Stilizirajte svoju kosu jednostavno i profesionalno sa L’Oréal Professionnel Steampod peglom za kosu. Ova pegla nudi jedinstvenu alternativu ispravljanja kose uz pomoć pare. Osiguravajući zdrav izgled kose nakon ispravljanja, ovaj uređaj koristi snagu pare umjesto klasične topline kako bi se preoblikovao svaki pramen kose, ostavljajući kosu vrlo glatkom i svilenkastom tijekom narednih dana.

SteamPod 3.0 iz L’Oréal Professionnel je 3.generacija originalnog patentiranog profesionalnog aparata za styling na paru.
Ako vam se sviđao SteamPod 2.0, obožavat ćete SteamPod 3.0. Zahvaljujući laganijem i tanjem dizajnu, stajling nikad nije bio lakši. S 360° rotacijskim ekstra dugim kabelom, aparat je još svestraniji i prilagođeniji za valovite frizure. Sada, s integriranim spremnikom za vodu postaje još lakši za upotrebu čak i prilikom putovanja. Napravite željeni izgled na svakom tipu kose, čak i iznimno zahtjevnoj. Sad još učinkovitiji: • 2x brže*, 2x glađe*: idealni beauty pratitelj za brzi i jednostavni stajling čak i za iznimno neukrotivu kosu.
• 78% manje oštećenja**. Optimalno poštivanje vlakna*.
• Bolja disciplina i prirodni potezi.
• Zaštita boje i neusporedivi sjaj.

* Instrumentalni test vs uobičajena pegla za kosu.
** Instrumentalni test vs uobičajena pegla za kosu nakon 15 uporaba

Kako upotrijebiti?
• Uliti demineraliziranu vodu u spremnik.
• Izabrati temperatu u skladu s tipom kose – nema potrebe pregrijavati! Steampod nudi bolje rezultate ravnanja i disciplinu kose pri 50° nižoj temperaturi nego prosječni stajling aparat*
• stavite pramen kose po sredini pločica pazeći pritom da su oznake strelica na aparatu pozicionirane prema dolje. Povlačite aparat polako za što bolji rezultat.
Preporučujemo uporabu Steampod 3.0 s našim SteamPod proizvodima za njegu koje preporučuju stilisti za pojačavanje njegujućeg učinka. SteamPod rutina omogućava optimalno poštivanje vlakna, do 24h antifriz učinak i potpuno zaglađivanje za mekanu i prirodno sjajnu kosu:
Steampod Krema – krema koja se aktivira parom za normalnu do debelu/osjetljivu kosu
Steampod Mlijeko – mlijeko koje se aktivira parom za tanju kosu
Steampod Serum za zaštitu vrhova za sve tipove kose kao završni dodir nakon korištenja Steampoda

Za koje stilove se preporučuje Steampod?
– raznolikost lookova za sve tipove kose: zaglađujući ili valovite frizure
– staklena kosa, S-valovi, 2- valovi, Učinak feniranja, Hollywood Valov ili čak brzinski potezi dodavanja volumena za izgled “upravo izašla iz salona”
– mekana, sjajna, baršunasta kosa za svaki stil

Nema na zalihi

Dodatne informacije

Benefiti

Sigurna i jednostavna za korištenje, ova pegla za kosu koja radi na bazi pare, smanjuje vrijeme potrebno za ispravljanje kose, dozvoljavajući vam ispraviti kosu do 2 puta brže u usporedbi sa vremenom potrebnim za ispravljanje kose sa tradicionalnom peglom za kosu.* Obogaćena pro-keratinskom tehnologijom, jedinstvena pegla za ispravljanje kose smanjuje oštećenja od topline i omogućuje do 78% manje lomljenja.** Tehnologija duplih pločica, omogućuje da pegla jednostavno klizi kroz svaki pramen ili loknu, bez čupanja, pomaže u kontroli friza i smanjuje ispucale vrhove za rezultat sjajne, zdrave kose. Kiša i vlaga više neće biti problem; ovaj profesionalni uređaj će ukrotiti neposlušnu kosu, dok zaglađuje i definira kosu koja ostaje sjajna i svilenkasta.

Odlike:

Ekskluzivna tehnologija na bazi pare
Tehnologija duplih pločica; Plutajuće pločice su otporne i anodizirane
Kontrola topline sa 3 vrste postavki od 180°C do 210°C i automatska provjera topline: 2x/sekundi
14% tanji i 37% lakši proizvod u usporedbi sa Steampod peglom za kosu 2.0. Poboljšana razina korištenja.
Drška koja se okreće za jednostavno stiliziranje valova
Integriran spremnik za vodu
Integriran češalj koji raščešljava tijekom stiliziranja i drži kosu na mjestu za jednostavno kreiranje valova i može se jednostavno ukloniti.
Pogodno za sve tipove kose

*Instrumentalni test u usporedbi sa klasičnom peglom za kosu
**Instrumentalni test u usporedbi sa klasičnom peglom za kosu nakon 15 upotreba