PILING ZA KOSU I VLASIŠTE, ZDRAVO VLASIŠTE – ZDRAVA KOSA 

 

 

Ako vodite brigu o koži lica i tijela, zašto onda i svom vlasištu ne biste poklonili pažnju kakvu zaslužuje? Sigurno  ste radili piling lica i tijela, ali da li ste ikad probali PILING VLASIŠTA?

Iako se vlasište skriva ispod naše kose i  jedno je od najnevidljivijih dijelova našeg tijela, ipak mu treba jednako toliko njege i pažnje kao i ostatku naše kože i tijela. Duga, njegovana, sjajna i zdrava kosa započinje upravo i dobro njegovanim vlasištem. Vlasište treba biti čisto i zdravo,a to možemo postići  uz redovite masaže vlasišta i piling.

 

 

ZAŠTO KORISTITI PILING VLASIŠTA?

 

Jedan od najboljih načina postizanja zdrave i njegovane kose je i održavanje zdravog vlasišta. Postoji mnogo raznih čimbenika koji utječu na probleme s vlasištem, od zagađenog zraka, znojenjem vlasišta uslijed vrućina, do  korištenjem raznih nekvalitetnih industrijskih šampona, prljavština i ostacima mrtvih stanica koji se nakupljaju na vlasištu. Kosa postaje masna jer lojne žlijezde vlasišta stvaraju višak sebuma. Isto tako dolazi i do stvaranja peruta.

Iako šamponi i regeneratori kosu čine čistom i mekanom, ni jedan od njih zapravo ne ulazi u korijen i ne čisti dubinski vlasište. Da bih dubinski očistili kožu vlasišta i uklonili nečistoće i nakupine na vlasištu potrebno je redovito raditi piling vlasišta. Piling vlasišta balansira pH razinu kose tijekom detoksikacije i čišćenja.

 Koža na glavi je malo  čvršća od kože na drugim dijelovima naših tijela i stoga može podnijeti redoviti piling i masažu. Masiranjem pilinga u vlasište potaknut ćete cirkulaciju krvi, ukloniti tvrdu i nakupljenu prljavštinu i direktno donijeti kisik vašem vlasištu. Zauzvrat tome potičemo  rast kose i zdravu, sjajnu kosu poput ogledala.

Kerastase Fusio Scrub proizvodi za kosu

 

KAKO ODABRATI SAVRŠEN PILINGA ZA KOSU I VLASIŠTE

 

Uz toliko mnogo pilinga za vlasništvo na tržištu kako odabrati onaj pravi za vašu glavu ? Prije svega važno je da znate koji je tip najbolji za vas i  potrebe vaše kose.  Ako imate perut i suho vlasište, to su  dva su različita problema koja često zbunjuju zbog istih simptoma. I dok oba izazivaju svrbež na vlasištu, ljuskice peruti obično su veće, a razlikuju se jer su obično žute boje. Perut je posljedica gljivične infekcije koju je potrebno liječiti, dok se suhe ljuskice koje nastaju zbog suhog vlasišta obično mogu ukloniti pilingom i manje šamponiranjem posebnim šamponima protiv peruti i suhog vlasišta.

Pronalaženje najboljeg pilinga vlasišta za kosu može potrajati malo duže zbog pokušaja i pogreške. Da Vam se to ne dogodi Kerastase je došao do revolucionarnog rješenja u obliku FUSIO SCRUB linije proizvoda. Kerastase Fusio Scrub zamjenjuje klasične šampone i dubinski čisti vlasište i kosu.  Ako imate masno vlasište, odlučite se za piling Kerastase Scrub Energisant koji će uz pomoć detoksicirajućih svojstava morske soli ukloniti nečistoće i omogućiti kosi da bude jača i zdravija. Oni koji imaju osjetljivo i suho vlasište najbolje reagiraju sa Kerastase  Fusio Scrub Apaisant koji će ukloniti sve nečistoće, sebum, prhut i sve ostale nagomilane nečistoće.S druge strane, važno je imati na umu da piling vlasišta nije za sve. Oni mogu pogoršati stanje kože poput psorijaze, akni, ekcema ili bilo kakvih posjekotina i čireva na glavi.

 

Kerastase Fusio Scrub piling za osjetljivo vlasište

Najnoviju tehnologiju njege vlasišta možete koristiti i u obliku tretmana u našem  salonu kao  ekskluzivnu uslugu: tretman Fusio Scrub!

  1. Tretman započinje dijagnozom vlasišta i kose.
  2. Frizer određuje piling gel prilagođen vašim potrebama.
  3. Slijedi odabir savršene mješavine esencijalnih ulja. Samo jedna kapljica relaksirajućeg ulja Huile Relaxante dodana odabranom Fusio Scrub pilingu smirit će i opustiti vlasište te donijeti svježiji izgled vašoj kosi.
  4. Piling gel i eterično ulje ručno se miješaju i započinje jedinstveno Fusio Scrub iskustvo!

Potražite Fusio Scrub tretman u Frizerskom salonu Animi.

Kerastase Fusio Scrub proizvodi za kosu

ZDRAVO VLASIŠTE – ZDRAVA KOSA