KERATIN TRETMAN ZA KOSU

Vjerojatno ste čuli dosta o tretmanu keratinom, odnosnom brazilskom feniranju kose i upozorenja o štetnim kemikalijama koje mogu izazvati alarmantne zdravstvene učinke. Bilo da ste samo znatiželjni o ovom tretmanu ravnavanja kose ili možda ozbiljno razmišljate da posjetite frizerski salon i napravite ovaj tretman mi ćemo Vam sve objasniti o ovom postupku ravnanja kose.

 

ŠTO JE TO BRAZILSKO FENIRANJE

Brazilsko feniranje, kemijsko ravnanje kose, odnosno brazilski keratin je najnapredniji, najbrži i najefikasniji način da se vaša oštećena kosa oporavi i da joj se vrati njen prirodni izgled.

Kao što i ime govori, Brazilsko feniranje  je profesionalni polu-trajni tretman za ravnanje  kose, koji obično traje otprilike 3 mjeseca. Potječe iz Brazila 2005. godine prije nego što se proširio u Sjevernu Ameriku i Europu. Brzi porast i trend u Brazilu može se pripisati vlažnoj klimi i većini stanovnika koji imaju kovrčavu kosu i potrebi ravnanja i feniranja kose.

Keratini tretman u osnovi se izrađuje od tekućeg keratina i djeluje vezivanjem na kosu kako bi stvorio zaštitni sloj oko svakog pramena kose i kutikule. Na taj načini štiti kosu od oštećenja. Ostali sastojci koji su uključeni u Brazilian Blowout uključuju camu camu, acai bobicu i sjeme annattoa, a svi su porijeklom iz Brazila.

 

 

 

KAKO KOSA IZGLEDA NAKON BRAZILSKOG FENIRANJA

 

Nakon keratin tretmana Vaša će kosa imati a sjaj kao od stakla, osjećati se mekano i hidratizirano i izgledati će potpuno zdravo, Što se tiče ravnanja kose, nisu svi Brazilski tretmani isti, a puno toga kako izgleda vaša kosa ovisi o tehnici koju rada koju stilist i frizer koristi.

Preporučujemo da se  sa svojim stilistom i frizerom dogovoritei u vezi sa svojim željenim rezultatima. Na primjer, ako želite ostaviti kosu valovitom, ali ipak želite ukloniti kovrčavu kosu, vaš frizer može prilagoditi tretman kako bi održao svoju prirodnu teksturu i željeni rezultat.

Iako svi tipovi kose i frizure mogu raditi keratinski tretman, uključujući i i one koji imaju tretiranu kosu, opuštenu ili ravnu, ali netko s prirodno glatkom i ravnom kosom ne bi imao koristi od tretmana keratinom.

Također je važno imati razumna očekivanja od samog tretmana keratinom i uzeti u obzir svoju prirodnu teksturu kose. Drugim riječima, ako vam je kosa prirodno jako kovrčava, nakon pranja kose nećete imati zamršenu kosu i bit će lakše oblikovanje same kose.

 

 

 

GDJE NAPRAVITI KERATIN TRETMAN U SPLITU

 

Želite li da vasa kosa bude svilenkasta i jaka, sa smanjenim volumenom i prirodnim izgledom.Posjetite naš salon i napravite Keratin tretman za kosu u Splitu u frizerskom salonu Animi.

Brazilski tretman keratinom koji se koristi u salonu Animi je produkt sastavljen od najboljih sastojaka u svjetskoj kozmetic od ekološke formule tako da jei ugodan i zdrav kako za frizera tako i klijenta.

 

BRASIL CACAU je originalni BRAZILSKI keratin s ekološkom formulom koji ne sadrži štetni i neugodan sastojak Formaldehyd te Sulfate. Zadovoljava sve stroge standarde EU. Ekološka formula BRASIL CACAU Keratina prošla je sve stroge provjere I testiranja kako bi zadovoljila stroge standarde EU.