Kérastase šampon za suho pranje

Kérastase Fresh Affair Dry 

Osjećajte se svježije u bilo kojem trenutku.

Cool stvar u vezi Kérastase Fresh Affair je da je možete koristiti bilo kada i to traje samo nekoliko sekundi. Ne morate čekati dok ne stignete istuširati se kako biste imali svježu, prozračnu, nemasnu kosu. Na satu za ručak, nakon posla, poslije teretane ili kad se pogledate u zrcalo i primijetite da vam kosa izgleda pomalo ravna – možete koristitiér Kastase Fresh Affair Dry šampon za osvježavanje tijekom dana, kad god vam treba pojačanje kose. Lagan je i ne ostavlja ostatke pa ga možete koristiti koliko god želite.

 

Kérastase Fresh Affair Dry sampon

 

Kérastase Fresh Affair je vaše tajno oružje za zanosnu kosu svakoga dana, osvježenje kose nakon treninga ili kad god ste u žurbi i hitno vam treba brzinsko osvježenje. Možete ga koristiti i kao odgodu za feniranje kako biste spriječili masno vlasište.

Ova fina puderasta formula obogaćena Vitaminom E* i rižinim škrobom, trenutačno upija višak sebuma kako bi osvježila sve tipove kose i vlasišta, ostavljajući lagani osjećaj čistoće. Njegove privlačne mirisne note nerolija, ostavljaju neodoljiv 48-satni* miris u kosi. Vaša tajna zanosne kose svaki dan, nakon treninga, za brzinsko osvježenje frizure ili kad god vam je potrebno. *derivat vitamina E *instrumentalni test

Trenutno upija višak ulja na vlasištu i kosi

 

Kérastase Fresh Affair Dry sampon

 

Pranje kose svaki dan u redu je ako imate vremena, ali ponekad želite odmoriti kosu i vlasište. Fresh Affair sadrži vitamin E koji sprječava isušivanje kose i vlasišta u danima kada želite isključiti svoju rutinu pune kose.

Fresh Affair prožet je finim citrusno-cvjetnim mirisom stvorenim u suradnji s svjetski poznatim parfimerom Fabrice Pellegrin. Kad osvježite kosu, očekuje vas okrepljujuće mirisno iskustvo koje ostaje tijekom cijelog dana dok se krećete i neprestano ispuštate miris u zrak

Uživajte u izvrsnom mirisu u kosi cijeli dan

 

Kérastase Fresh Affair Dry sampon

 

Dobro protresite prije upotrebe. Proizvod držite na udaljenosti od oko 10 – 12 cm od kose. Nasprejajte ravnomjerno na suhu kosu, koncentrirajući se na vlasište, te zatim temeljito raščešljajte kosu. Prebacite kosu i nježno raščeljajte, kako biste uklonili eventualni ostatak proizvoda u kosi. Moguće nanositi više puta.